Friday, 1 April 2011

Pembaca Lambang Misteri jumpa Lambang Misteri

Sedang aku membuat research tentang Lambang Misteri ini, aku telah menerima e-maill dari salah kawan awek aku, iaitu juga seorang pembaca blog ku.

Pertama sekali aku ingin mengucap terima kasih kepada pembacaku yg juga kawan awek ku itu, Deqna kerana menghantar email itu. Dia mengatakan bahawa dia juga ada ternampak benda yang sama sewaktu dia dan kawan2 lain bermain di Arked atau Arcade. Dalam kata makna lain, tempat permainan komputer la...

Aku telah upload kan video ini dalam Youtube awek ku... Cuba kalian semua lihat.... aku terkejut dan teruja kerana nampak gaya orang lain pun dah nampak benda yang sama dgn aku. Namun semua masih keliru.

Apakah maknanya semua ini?


10 comments:

  1. mcm x percaye lh...cmne bole rkm time lmbang tu keluar?

    ReplyDelete
  2. kat tv3 pun ade keluar mase iklan waktu buletin utama.

    ReplyDelete
  3. kat chanel 715 kat animax pown ade

    ReplyDelete
  4. http://en.wikipedia.org/wiki/File:Biohazard_symbol.svg

    ReplyDelete
  5. oohhh ni kira iklan la nih. tunggu jer 6th nih. pandai betul dia promot

    ReplyDelete
  6. Hi semua,

    terima kasih kerana menghantar komen2 anda sekalian.

    Saya akan jawab yang mana saya ingin persoalkan saja ya..

    Syahirah - video ini dihantar di mana mereka ternampak simbol itu. maka tidaklah saya upload kesemua video ini. takut kalian semua bosan pula nak tunggu lambang yang saya maksudkan.

    Chek Chun, 6th April ada apa? Saya tak faham.

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum....saya cuba utk cari simbol ni di google dan type orange star...tp yg ada hanya bintang warna orenn...so saya teruskan pencarian sy dengan menaip satanism...so saya ada jumpa gambar bintang bucu lima...kalo u all pasan, lambang misteri tu pun mempunyai lima bucu...(menaip dengan tgn terketar2)

    ReplyDelete
  8. Buat apa takut lambang tu, kalau nak rasa takut, pg youtube taip "the arrivals"

    tengok..takutlah..anti-christ aka dajjal makin dekat..

    ReplyDelete