Sunday, 3 April 2011

Lambang Misteri dari Monorail di Kuala Lumpur

Harap semua sedang bersantai pada hujung minggu yang indah ini.

Namun hati saya seram sejuk kerana pagi tadi saya telah menerima satu lagi e-mel dari salah seorang pembaca blog ini yg hanya ingin dikenali sebagai Ms.Lee ....

Beliau telah menghantar satu video yang diambil dari LRT atau Monorail semasa beliau di dalam perjalanan ke Kuala Lumpur bersama sanak saudaranya. Adiknya telah membaca blog saya ini dan ingin berkongsi pengalaman dalam melihat Lambang Misteri ini juga.

Saya harap kita semua akan dapat jawapan yang tepat kepada segala lambang misteri ini..

Beriku adalah video tersebut yang telah saya uploadkan ke Youtube saya...

27 comments:

  1. paper harian metro, khamis, 31mac pun da simbol tu.. kt tv pun dh makin kerap.. there is one time, i nk bkk one page tu, then dia kluar like an advertisemnt with that simbol..dia cm kelip2 until i klik 'skip this ad'.. i need ur email if u want that pic..

    ReplyDelete
  2. kecik2 dulu slalu tgok simbol ni dlm citer ultraman..^_^

    ReplyDelete
  3. Lambang biohazard..bawah simen tu ada sisa biologi kot..

    ReplyDelete
  4. ada kaitan ngan mesej DING?

    ReplyDelete
  5. kat tv ada..kdg2 commercial break pun dia tunjuk simbol tu.

    ReplyDelete
  6. haah..aku rse biohazard..kalo main game taula..send kat sy ape2 gmbr mngenai simbol nie..adha_iman@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. http://insecretlovewedrown.blogspot.com/2011/04/eksklusif-pendedahan-rahsia-simbol.html

    ReplyDelete
  8. patutla masa i jog kt tasik permaisuri i ada nampak lambang ni kt jalan... cam pelik je benda tu ada kt c 2.... i ignoge jelah...

    ReplyDelete
  9. hapekebenda la tu...misteri...misteri...

    ReplyDelete
  10. mende2 ni sebnrnye promosi Celcom.. sakit ati tol ble fikir pasal mende2 ni.. buat org tension je.

    ReplyDelete
  11. hazree...dah agak dah juz propa je..sb time buletin utama pn ada jgk menatang nih...apa la kan...dah takde benda lain ke nak pikir...

    ReplyDelete
  12. tp gimik ni sgt menjadi sampai! walaupun terasa mcm melampau.

    ReplyDelete
  13. @Doubleideas Crew™ - patut mcm perna tinguk itu link, blog sendiri rupanya.
    ehehehe..
    trimas!

    ReplyDelete
  14. uisyhhh seram ny.. kat situ pon ad?!! mkin curious lax nk tau tu simbol apa.. seram la~~

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  15. hahahaha..ape saje yg celcom taja mesti lah ade

    ReplyDelete
  16. owh gimik celcom ker?i jumpe lambang tu everywhere da...kat tiang traffic light depan bsn hala ke klcc pun ade satu...then pg td gi keje ade jumpe kat tianng traffic light gak kat simpang empat ampang park tuh...

    ReplyDelete
  17. pelik.. apesal erk ngn lambang tu??
    aku xde rasa deria keinginan berubah sejak nmpk symbol tu.. ahahahahaaha.. gurau aje.
    tapi maybe ade gimik la kot..
    iklan smua dh ade symbol nih..

    ReplyDelete
  18. Aku rasa blog ni pun di bukak sempena iklan ni kan?

    Post solely pasal "infeksi" ni, info yg..kira news breaker, siap pics sume.. new, yet so popular until got tips?

    ReplyDelete
  19. ITU PROMOSI CELCOM jelah!!! Rileks.

    http://amanz.my/2011/04/celcom-dijangka-memperkenalkan-perkhidmatan-bernama-kolony/

    ReplyDelete
  20. guyz, bihazard nye simbol camni la,http://1.bp.blogspot.com/_1snrVOrBNTQ/R781lB4T6UI/AAAAAAAAAII/JkuBfkpFvkQ/s1600-h/600px-Biohazard.svg, yg dalam vid tu ade 4 bulat putus.

    ReplyDelete
  21. macam penah nampak lambang tuhhh
    kt tv

    ReplyDelete
  22. Hi ! Looks like sticker.

    ReplyDelete